Subscribe:

Ads 468x60px

etiket

24 Mart 2013 Pazar

Galaxy Assault: The Revenge Android İndir









Kategori: Arcade & Aksiyon
Güncel Versiyon: 1.3
Gereksinimler Android: 2.2 ve üstü


-Bazı hatalar giderildi
-Küçük oyun tweaks
-Görevler ayarlamaları.



İndir: http://filetrip.net/dl?uVULjhToMw

Samsung Galaxy S IV Mini, firmanın resmi sitesinde de göründü



Akıllı telefon segmentinin lider ismi Samsung, son dönemde sunduğu neredeyse her akıllı telefon modeli ile teknoloji meraklıları tarafından en fazla tercih edilen marka oluyor. Samsung özellikle amiral gemisi serisi “Galaxy S” ile büyük başarı yakalamıştı. Firmanın geçtiğimiz sene sunduğu Galaxy S III, 50 milyon satış rakamını aşmıştı.


amsung 14 Mart tarihinde yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli olan Galaxy S IV‘ü resmi olarak tanıtmıştı. Firmanın Galaxy S III ile yaptığı gibi Galaxy S IV ile de Mini modeli sunacağı yönünde haberler gelmişti. Dün nihayet Samsung Galaxy S IV‘ün görselleri ortaya çıkmıştı.

Şimdi de Galaxy S IV, Samsung’un resmi sitesinde listede ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Galaxy S IV Mini standart olarak GT-I9190 model numarası ile, çift sim kartlı versiyonu GT-I9192 ile, LTE versiyonu GT-I9195 ile, Çin versiyonu da GT-I9198 model numarası ile sunulacak.



Teknik özellikleri ise 4.3″ büyüklüğünde Super AMOLED qHD 960 × 540 piksel çözünürlükte dokunmatik ekran. Ekran piksel yoğunluğu 256ppi. 1.6GHz sat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren yonga seti. Google Android, 4.2.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi olacak.

23 Mart 2013 Cumartesi

HTC’nin yeni amiral gemisine müzik video ile reklam


HTC akıllı telefon segmentinde ki lider firmalar arasında yer alıyor. Tayvan kökenli donanım devi geçtiğimiz Şubat ayında Full HD ekrana sahip yeni amiral gemisi HTC One‘ı resmi olarak duyurmuştu. Gelecek hafta bir çok ülkede satışa sunulacak olan akıllı telefon için HTC tanıtım çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor.

Firmalar ürünlerini tanıtmak için değişik yollara başvuruyor. HTC de oldukça yaratıcı fikirlerle amiral gemisi One‘ı akıllı telefon meraklılarına sevdirebilmek için değişik reklam ve tanıtım kampanyaları ile karşımıza geliyor. Firma bu sefer de bir müzik video klip ile karşımıza geldi.

Dubai’den bir grup olan Hollaphonic‘den I Don’t Want It To End adlı video klip de HTC One’ı görebiliyoruz. Müzik olarak da oldukça etkileyici bu müzik video klip aşağıdan izlenebilir.




22 Mart 2013 Cuma

Rain On Screen Canlı Duvar Kağıdı Android İndir




İndir: http://rapidshare.com/files/2459042433/Rain%20On%20Screen%20v1.8_apk

Next Launcher 3D v1.23 Android İndir




Yenilikler:

V1.231. (Yeni) Simge otomatik hizalama (Menü-> Tercihler-> Ekran ayarları-> İkon otomatik hizalama)Klasöründe sıralama simgesi geçmek için 2. (Yeni) Able (açın bir klasör-> 'sıralama' simgesini tıklayın)3. (Yeni) app çekmece uygulaması etiketleri (Tercihler-> App çekmece ayarları-> Show app çekmece uygulaması etiketleri) gizleSimge editörü 4. (Artırma) Kullanıcı deneyimi(App tıklayın çekmece-> Uzun ekranına eklemek için belirlenmiş alana bir simge-> Drag basın) ekranına simgesi eklemek için 5. (Artırma) Usulü6. (Fix) Bazı FC böcek




İndir:  http://rapidshare.com/files/66739355/Next%20Launcer-turkishandroid-apk


Pig Rush v2.1 Android İndir




Keyif verici bir oyunla karşınızdayım.Bu oyunu eski telefonum galaxy minide oynamaktayım.Gerçekten çok güzel telefonu elinizden düşürmeyeceksiniz.Oyunda farklı karakterler seçip domuz,tavşan vs gibi bunlarla seviyeli bölümler geçiyoruz.









Güncel Versiyon: 2.1
Gereksinimler Android: 2.2 ve üstü
Güzel grafikler
Kaliteli müzik ve ses efektleri


İndir : http://rapidshare.com/files/3664007805/PigRush%20v2.1_apk

Samsung Galaxy S IV Mini ilk görseller ortaya çıktı

Samsung geçtiğimiz sene Mayıs ayında Galaxy S III adında ki amiral gemisini satışa sunmuştu. Oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan akıllı telefonunun aynı tasarımda biraz daha düşük donanım özelliklerine sahip modelini Galaxy S III Mini olarak adlandırarak satışa sunmuştu.

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S IV‘ü de geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurdu. 4.99″ Full FD ekranı ve diğer üst düzey donanım ve yazılım özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Samsung’un aynı bir önce ki amiral gemisinde olduğu gibi Galaxy S IV‘ün de Mini versiyonunu sunacağı bilgileri gelmişti.

Samsung Galaxy S IV Mini’nin ilk görselleri ve detayları ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Galaxy S IV Mini 4.3″ büyüklüğünde ve qHD (960×540 piksel) çözünürlüğünde ekran ile gelecek. 1.6Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren yonga setinden güç alacak.

Samsung Galaxy S IV Mini hem tek hem de çift sim kart desteğine sahip versiyon olarak sunulacak. Model numarası GT-I9190 olacak. Google 4.2.2 Jelly Bean ile gelecek olan yeni akıllı telefon Haziran ya da Temmuz ayında satışa sunulacak.



19 Mart 2013 Salı

Galaxy S IV Karşılaştırmalı Testlerde Ön Sırada

Samsung’un yeni amiral gemisi tanıtıldı. Merakla beklenen “Unpacked” etkinliği 14 Mart tarihinde gerçekleşti ve üst düzey donanım ve yazılım özelliklerine sahip olan Galaxy S IV gün yüzüne çıktı. Gelecek ay sonunda 155 ülkede satışa sunulacak olan yeni akıllı telefonun erken karşılaştırmalı test sonuçları da gelmeye başladı.



Samsung Galaxy S IV hem Exynos hem de Quallcomm Snadragon yonga setleri içeren versiyonlara sahip olacak. Samsung‘un ABD ve Kanada gibi bazı bölgelerde Qualcomm‘un Snapdragon 600 yonga seti ile sunması bekleniyor. Bu yonga seti 1.9Ghz sat hızında çalışan dört çekirdekli Krait 300 işlemci içeriyor.

Samsung‘un diğer versiyonu da sekiz çekirdekli Cortex-A15 ve Cortex-A7 tabanlı işlemci içeren Exynos 5 Octa yonga seti içeriyor. Diğer ortak özellikleri, 2GB sistem belleği, 4.99″ 1920×1080 piksel Full HD Super AMOLED ekran, 13MP arka kamera olarak sayılabilir.

Samsung‘un Qualcomm Snapdragon 600 yonga seti içeren versiyonunun Geekbench 2 karşılaştırmalı test sonuçları da geldi. Samsung’un Galaxy S IV akıllı telefonu bu testte 3163 puan almış. Diğer sıralamaları aşağıda görebilirsiniz.


14 Mart 2013 Perşembe

Super Amoled Theme v2 Android İndir


Güzel bir android teması ile karşınızdayım.Bunu kendi telefonumda kullanıyorum.Gayet güzel ve kullanışlı bir tema olup telefonumda hiç bir kasıntı olmuyor.Sizede tavsiye ederim;





Market linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BlackDub.theme.BlackDub

İndir: http://uploaded.net/file/1efgt5gg

Real Racing 3 Android İndir


Real Racing uzun bir sürenin ardından muhteşem bir geri dönüş yaptı. EA bunun sinyallerini NFS: Most Wanted ile vermişti aslında. Oyuncuların mobil oyunlarda en çok yarış oyunlarından zevk aldığı şüphesiz. Real Racing 3 bu zevki; grafikleri, sesleri, gerçekçi kontrolleri, lisanslı araçları, TSM sistemi ile ikiye katlıyor.

RR3 ile TSM’nin nimetlerinden yararlanmaya başlıyoruz. Milyonları bulan kullanıcıların oluşturduğu bu sistemde yapay zekâ yerine gerçek oyuncular ile yarışıyoruz. Hem de online olmadan (lakin en az 1 kere online olarak oyuna giriş yapmak gerekiyor). Yarış içi hareketlerimiz ve derecelerimiz oyunun sunucularına gönderiliyor. Bu veriler oyuna girerken internet bağlantınız varsa otomatik indiriliyor. Muhtemelen artık EA oyun içi güncellemeleri de bu yöntemle bize sunacak. Bu sayede güncelleme geldiğinde 700 MB aşan verileri tekrar indirmemize gerek kalmayacak.

Araç ve çevre modellemeleri o kadar güzel yapılmış ki PS2’deki birçok yarış oyunundan daha sağlam grafiklere sahip. Aracımızla süratle giderken kontrolden çıkıp bir yere tosladığımız zaman aracımızda parçalanmalar meydana geliyor. Ben çarpa çarpa giderim arkadaş ne olacak demeyelim, çünkü yarış sonrası aracımızı tamir etmemiz gerekiyor. Hasar sadece dış görünüşte meydana gelmiyor. Aracımızın yağı, motoru, fren balataları, süspansiyonları, lastikleri de belli bir yarıştan sonra deforme oluyor. Ekstradan bir de bunları tamir ettiriyoruz. Aracımız tamir edilirken malesef o aracı kullanamıyoruz. Bir süre beklememiz gerekiyor. Gerçek bir sürüş keyfini yaşattığı oyunun isminden belli zaten.





Gereken Android sürümü 2.3.3 ve üzeri
Mevcut sürüm 1.0.56+1.0.9+1.0.30
APK Boyutu 6.12 MB
SD Boyutu 620 Mb
Market Fiyatı Ücretsiz


 WİFİ ile indirmeniz daha iyi.

Offline Apk;

http://www45.zippyshare.com/v/61692571/file.html

http://www.mediafire.com/?v6mwq4y7tal43ue

v. 1.0.56 Sürümü

http://uploaded.net/file/ehrqvzxr

http://www.mediafire.com/?6276lkpe6wrj3sm


v1.0.9 Sürümü

http://www.mediafire.com/?d5bl656zbz41iyi

Mali SD Dosyası;

http://uploaded.net/file/fiip2ut9

Adreno Sd Dosyası;
http://uploaded.net/file/v8njatui

PowerVr SD Dosyası;

http://uploaded.net/file/2w1azwts

Tegra SD Dosyası;
http://uploaded.net/file/sw84tcnn



Oyun Kurulumu;

1.)indirdiğiniz apk'yi telefonunuza yükleyin ve kurun.
2.)indirdiğiniz sd dosyasıile birlikte SD/Android/Data kopyalayın
3.)Son Olarak oyunu çalıştırınız.








Samsung Galaxy Fame Avrupa’da satışa sunuldu







Güney Kore devi Samsung geçtiğimiz ay yeni bir kaç akıllı telefonunun duyurusunu gerçekleştirmişti. Bu akıllı telefon modellerinden bir tanesi de Samsung Galaxy Fame olmuştu. Firma duyurunun üzerinden fazla zaman geçirmeden, yeni akıllı telefonunu Avrupa’da satışa sundu.




Samsung Galaxy Fame’in önemli donanım özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni akıllı telefon 3.5″ büyüklüğünde ve 320×480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik TFT ekran ile geliyor. 1Ghz saat hızında çalışan işlemciden güç alan Samsung Galaxy Fame 512MB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi sunuyor.

Samsung Galaxy Fame akıllı telefonun diğer özellikleri 5MP arka kamera, VGA ön kamera, Google Android 4.1.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, 1.300mAh batarya olarak sayabiliriz.

Samsung‘un yeni akıllısı Almanya ve Romanya‘da satışa sunuldu. Kısa süre içerisinde de Birleşik Krallık’da satışa sunulacak. Almanya Amazon fiyatı da 196€ olarak belirlenmiş.

Samsung Galaxy Pocket Neo resmileşti





14 Mart yani bugün itibari ile Samsung Galaxy S IV‘ün yanı sıra yeni başka akıllı telefon modellerini de resmi olarak duyurdu. Firma üst seviye akıllı telefonunu sunmak için son hazırlıklarını yaparken, Güney Afrika’dan iki yeni giriş seviyesi akıllı telefon modeli duyurusu geldi.




Samsung Güney Afrika’da Galaxy Star’ın yanı sıra Galaxy Pocket Neo adında ki bir başka akıllı telefonunu da resmi olarak duyurdu. Her iki akıllı telefon da benzer teknik özelliklere sahip. Samsung Galaxy Pocket Neo‘un özelliklerine bakacak olursak eğer:
» 3″ QVGA dokunmatik ekran
» 850Mhz işlemci
» 512MB RAM
» 4GB dahili veri kapasitesi
» 2MP arka kamera

Galaxy Star gibi Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich üzerinde çalışan Samsung Galaxy Pocket Neo’un da çıkış tarihi ve fiyatı hakkında firmadan gelen bir açıklama bulunmamakta.


Samsung Galaxy Star resmi olarak duyuruldu

Samsung’un üst seviye akıllı telefonu amiral gemisi Galaxy S IV’ün tanıtılmasına saatler kaldı. Tüm dünya büyük bir merakla Samsung‘un yeni nesil akıllı telefonu Galaxy S IV’ün gün yüzüne çıkmasını bekliyor. Gündem her ne kadar bununla dolu olsa da Samsung‘dan yeni akıllı telefon duyuruları geldi.




Samsung‘un yeni duyurduğu akıllı telefon modellerinden bir tanesi Galaxy Star oldu. Firma Güney Afrika‘da yeni giriş seviyesi Android akıllı telefonunu resmi olarak sundu.

Samsung Galaxy Star 3″ büyüklüğünde ve QVGA çözünürlükte dokunmatik ekran ile geliyor. 512MB sistem belleği ile gelen akıllı telefon 2MP arka kamera, 4GB dahili veri kapasitesi, çift sim kart desteği sunuyor. Ayrıca 2g/Edge cihazı olduğunu da belirtelim.

Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi üzerinde çalışan Samsung Galaxy Star akıllı telefonun fiyatı ve çıkış tarihi ile ilgili ise şu an için bir açıklama bulunmuyor.