Subscribe:

Ads 468x60px

etiket

20 Ocak 2013 Pazar

Qualcomm CEO’sundan Samsung ve Intel’e Ağır Eleştiri





Mobil dünyasında yaşanan rekabetin hangi seviyeye ulaştığını CES 2013 etkinliği bizlere bir kez daha gösterdi. Önümüzdeki ayda gerçekleşecek MWC 2013 ile rekabet daha ileri bir seviyeye taşınacak. Üreticiler en iyisini kullanıcılara sunmanın uğraşındayken, kısa süre önce sona eren etkinlikle dünyanın önde gelen üç çipset üreticisi yeni nesil işlemcilerini görücüye çıkardı.Sponsorlu Bağlantılar Bunlar arasında kuşkusuz en dikkat çekeni Samsung’un 8 çekirdekli Exynos 5 octa işlemcisi olduğu diyebiliriz. 8 çekirdek ibaresinin kullanılması elbette birçok kullanıcıda şaşkınlık yaratırken; bu durun kullanıcılar arasında en güçlü işlemci birimi imajı oluşturduğunu da ifade edebiliriz. İşte tam bu noktada sektörün önde gelen üretici Qualcomm cephesinden rakibine eleştiri geldi. Qualcomm CEO’su Paul Jacobs, Çin’de katıldığı bir etkinlikte gündeme dair bazı soruları cevaplarken, hedefinde Samsung vardı. Jacobs, ”Güney Koreli üreticinin çekirdek sayısı arttıkça performansında artacağı yönünde bir izlenim oluşturduğunu, oysa Samsung ve diğer üreticilerin en önemli sorunu pil tüketimidir. Söz konusu birimin Cortex-A15 mimarisini temel alan 4 çekirdeği yüksek miktarda enerji tüketeceğini ve bu sebeple basit işlemlerde devreye Cortex-A7 mimarisini temel alan 4 çekirdeğin gireceğini belirtti.” Sözlerinin devamında Intel için de sözler sarf eden Jacobs, “Mobil platformu, PC pazarından tamamen farklı bir sektör ve bu noktada Intel’in açıkçası şansı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca şirketin kendi mobil telefonunu üretecek olmasını pek mantıklı bulmuyorum.” değerlendirmelerinde bulundu. Son olarak Snapdragon işlemcilerden bahseden CEO,”Kısa süre önce duyurduğumuz Snapdragon 600 ve 800 işlemcilerde çekirdek sayısı arttırmayı gerek görmedik. Söz konusu 4 çekirdekte bağımsız çalışabilirken, performans ve güç tüketimi dengesini çok iyi ayarlamakta.”

GTA V, PC sürüm Amazon’da listelendi




Grand Theft Auto serisi ile oldukça başarılı olan RockStar Games,serinin yeni oyunu olan Grand Theft Auto V‘i bahar aylarında sunmayı planlıyor. Henüz çıkış tarihi hakkında firma tarafından detayların verilmediği Grand Theft Auto V hakkında oldukça önemli bir bilgi geldi.

Grand Theft Auto’nun PS3 ve Xbox 360 için çıkacağı biliniyordu. Oyunu oynamak isteyen PC kullanıcıları için ise haber gelmemişti. Hatta sizlere PC oyuncularının binlerce imza toplayarak, Grand Theft Auto V‘in PC sürümünün de çıkarılmasını sağlamak için uğraştığı haberlerini sunmuştuk.

Oyunun PC sürümü için kesin bir bilgi RockStar Games’den gelmese de, Amazon Fransa tarafından Grand Theft Auto V PC sürümü 49.99€ fiyat etiketi ile listelenmiş durumda. Ancak yine bu listelemede de çıkış tarihinin yer almadığını belirtelim

HTC M7 görsel ortaya çıktı!



Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC, son dönemde segmentin lider firmaları arasında ki yerini sağlamlaştırmayı amaçlıyor. Firma 2012 sonlarına doğru ilk 1080p Full HD akıllı telefon modellerini sunarak bir ilk gerçekleştirmişti. HTC şimdi de yeni amiral gemisi HTC M7′yi sunmaya hazırlanıyor.

HTC M7‘ye ait olduğu iddia edilen bir akıllı telefon resmi ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde sizlere sunduğumuz render görüntüsüne göre oldukça farklı bir tasarım karşımıza çıkıyor. Yeni akıllı telefonun teknik özellikleri hakkında kesin bir bilgi ise bulunmuyor. İddialara bakacak olursak eğer, dört çekirdekli işlemci (Nvidia ya da Qulacomm‘un yeni nesil yonga setleri olabilir), 2GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 2MP ön kamera olarak belirtebiliriz.

Ekran olarak 4.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde Full HD ekran ile geleceği tahmin edilen HTC M7 bu sayede 468ppi piksel yoğunluğu ile de göz dolduracak. HTC yeni akıllısını gelecek ay sonlarında İspanya Barcelona‘da düzenlenecek olan MWC 2013 Dünya Mobil Kongresi’nde tanıtabileceği de gelen bilgiler arasında.

HTC bu yeni akıllısı ile Galaxy S IV, iPhone 5/5S ve Xperia Z gibi diğer firmaların amiral gemileri ile rekabete girecek.

Android Booster FREE Android İndir

Android cihazınızın performansını, hızını arttırmak ve daha verimli kullanmak istiyorsanız, Android Booster uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

İçerisinde bulunan araçlar yardımıyla, o an gerek duyulmayan uygulama ve servisleri sonlandırarak sistem kaynaklarını optimize eden bu uygulama, Android cihazınızın hızını arttırıyor. Ayrıca bu uygulamayla, WiFi ve GPRS trafiğini yönetebildiğiniz gibi, gerekli ayarları yaparak cihazınızın batarya süresini de uzatabiliyorsunuz.

Google Play

Amazing SpiderMan 3D Live WallPaper Android İndir

New York Şehri ve bu şehrin gökyüzünü arka planda tutan duvar kağıdı, Örümcek Adam’ın harikulade modellemesi ile ekrana taşınıyor. Örümcek adam, cihazınızın ekranları arasında gezdiğinizde ise aynı yönde başını döndürüyor. Herhangi bir şey yapmadığınız zamanlarda da boynunu hafifçe döndürüyor ve buna benzer küçük mimikler gerçekleştiriyor.

AndroTurk Radyo Android İndir




AndroTurk Radyo uygulaması Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarda tüm yurt çapındaki radyoları dinleyebilmeniz için hazırlanmış bir uygulama. Dinlediğiniz müzik türüne göre veyakanallara göre kategorilendirme yapabilen uygulama düzenli olarak güncelleniyor ve her şehre ait radyo kanalları sürekli olarak eklenmeye devam ediyor.

Ancak elbette radyo yayınlarına ulaşabilmek için kablosuz herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor. Basit bir şekilde radyo ihtiyacını karşılamak isteyen kullanıcıların severek kullanabileceği bir uygulama.


AndroTurk Tv Android İndir

AndroTurk Tv & Radyo, cep telefonunuzdan ya da tabletinizden yüzlerce yerli ve yabancı radyo ve televizyon kanalını izlemenize ya da dinlemenize olanak sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

AndroTurk Tv & Radyo, Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında ve tabletlerde kullanılabilir.

Google Play

Survival Run with Bear Grylls v1.2.3 Android APK İndir

Bazen Survive RUN zorunda! Bear Grylls ile çalıştırın Survival F84 Oyunları en son oyunu. Ünlü maceracı Bear Grylls olarak, dünyanın en acımasız bozayı sizin yaşam için çalışacaktır. Eğer sinir sınamak olarak sikke ve altın kurtçukları kazanmak için çeşitli ortamlarda hareket ettirin. Survival Run, her köşede gizlenen bir tehlike var!

Özellikler:
* Basit kontroller ve heyecan verici bir oyun mekanik.
* En sevdiğiniz yaşam uzmanı, Bear Grylls gibi oynayın.
* 9 müthiş Bear Grylls karakterleri açın.
* Kurtarma Choppers, Güç Paraşütler, jetpacks ve daha fazlası!





APK:

http://www.mediafire.com/?uu99ii3lb0cvsck


Boyut  31.7 MB
Android 2.3+

Kurulum:
İndirdiğiniz APK dosyasını kurun ve oyun başlayın.


Google çalışılacak en iyi şirket!

Dünya genelinde bir çok şirket bulunuyor. Size haberlerini sunduğumuz şirketler teknoloji alanında faaliyet gösterirken, kimisi de enerji, perakende, giyim, yiyecek, içecek gibi alanlarda yer alıyorlar. Özellikle büyük firmalar sundukları avantajlar, çalışma koşulları, maaş politikaları ile herkesin çalışmak istediği yer olarak da karşımıza çıkıyor.


Fortune dergisinin sunduğu bir haber oldukça dikkat çekici. Dergi çalışmak için en iyi 100 şirketi listelemiş. Listenin en başında ise 34.311 çalışana sahip olan Google yer alıyor. Google son dönemde hem yazılım hem de donanım olarak en dikkat çekici firmalar arasındaydı. Google özellikle sunduğu spor ve eğlence kompleksleri ile oldukça seviliyor.

Diğer firmalara bakacak olursak eğer SAS, CHG Healthcare Services, The Boston Consulting Group, Inc ve Wegmans Food Markets, Inc ilk 5 arasında yer alan firmalar arasında. Yonga seti üreticisi Qualcomm 11. sırada kendisine yer bulmuş. Mercedes- Benz 30. sırada yer alıyor. Intel Corporation 68. sırada, Microsoft Corporation 75. sırada yer alan diğer önemli firmalar arasında kendine yer bulmuş durumda.

18 Ocak 2013 Cuma

Grand Theft Auto: Vice City Android APK+SD DATA İndir




Vice City' e tekrar hoş geldiniz. 1980' lere tekrar hoş geldiniz.


• Grafiklerde hissedilir derecede gelişme, karakter modeli ve ışık efektleri

• Yeni nişan alma ve ateşleme opsiyonları

• Ayarlanabilir kontrol tuşları

Desteklenen diller: English, French, Italian, German, Spanish, Korean, Russian, and Japanese.







APK:

http://bc.vc/OEqkDT

DATA


http://bc.vc/XVUS7C

ALTERNATİF DATA LİNK:
             http://bc.vc/h4spAh



                                                                                 
KURULUM


1- İlk olarak APK dosyasını  kurun.



2-Sd dosyalarını ( com.rockstargames.gtavc)sdcard/android/obb içine atın.

Pirate Mysteries Android APK İndir


Çok güzel bir android oyunu ile karşınızdayız.Bu oyun tam bir korsan sevenlere gidecek onlara hitab eden bir oyundur.Son derece Eğlenceli ve macera dolu korsan oyunu.Market Fiyatı 1,07 $ olan bu oyunu size ücretsiz sunmaktayız.



Resimler;




APK: 


http://www48.zippyshare.com/v/96983036/file.html

34.5MB


Kurulum:
İndiriğimiz APK dosyasını kurup oyuna başlıyalım.

Apple iPhone, Samsung Galaxy S ve Note modellerinden daha fazla sattı

Akıllı telefon ve tablet segmentinde mücadele eden iki büyük firma olan Samsung ve Apple, şu an için birbirlerinin en güçlü rakibi konumundalar. Akıllı telefon segmentine baktığımızda Samsung liderliğini korurken, Apple hemen arkasında mücadelesine devam ediyor.



Apple, akıllı telefon pazarında çok fazla ürünler mücadele etmiyor. iPhone cihazından sonra iPhone 3G’yi sunan firma daha sonra iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 4S’i sunmuş ve en son Eylül ayında da iPhone 5‘i satışa sunmuştu.

Diğer taraftan Samsung giriş-orta ve üst seviye de oldukça fazla sayıda model sunuyor. Samsung üst seviyede Galaxy S ve Galaxy Note serisi ile karşımıza çıkmakta.

Bu iki fimanın amiral gemisi seviyesinde ürünlerini karşılaştırsak eğer, Raymond James’den Tavis McCourt tarafından yapılan bir araştırmaya göre Apple iPhone 4, iPhone 4S ve iPhone 5 satışları, Samsung‘un Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy Note ve Galaxy Note II satışları ile kıyaslandığında daha fazla olarak karşımıza çıkıyor.

Apple 219 milyon adet iPhone satışı gerçekleştirirken, Samsung 131 milyon adet Galaxy S ve Note Serisi satışı gerçekleştirmiş. Bu da 88 milyon adet bir üstünlüğe işaret ediyor.

13 Ocak 2013 Pazar

Tablet alınırken nelere dikkat edilmeli?


Son dönemlerde teknoloji dünyasının en iddialı sektörlerinden birisi olarak karşımıza çıkmayı başaran tablet bilgisayar segmenti, gittikçe daha popüler bir hal almayı başarıyor. Tüketicilerin pazara olan ilgisi de böylelikle her geçen gün artarken, tablet bilgisayar alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini de bu kılavuzumuzun içeriğinden görüntüleyebilirsiniz.




Hangi işletim sistemi kullanıldığı önemli

Alacağınız tablet bilgisayarın hangi işletim sistemini kullandığı uygulama arşivi açısından oldukça önemli bir önem taşıyor. Bizler sizlere iOS işletim sistemli, Android işletim sistemli ve Windows 8 işletim sistemli modellerden şaşmamanız gerektiğini önerirken, BlackBerry OS ile webOS kullanan tabletleri önermiyoruz.

:: Ekranı kullanılabilir olmalı

Önemli olan tablet bilgisayarların ekranın büyüklüğü değildir, asıl önemli olan tablet bilgisayarın ekranına çok kolay bir şekilde hükmetmektir. Bu yüzden sizlere daha çok 9.7 inç ekran genişlikli modelleri önerirken, daha büyük yada daha küçük ekran panellerine sahip tabletlerden uzak durmanızı tavsiye ederiz.

:: İşlemci tercihi nasıl olmalı

Akıllı cep telefonlarında olduğu gibi tablet bilgisayarlarda da işlemci tercihi büyük önem taşırken, RAM kapasitesinin de yüksek olmasına dikkat etmelisiniz. Tablet bilgisayarlarda verim sağlamak istiyorsanız, çoğunlukla iki veya dört çekirdekli işlemci modellerine sahip tabletleri tercih etmenizi öneririz.

:: Bağlantı tercihlerine dikkat edin

Wi-Fi destekli modeller sadece yakın alanda bir modem bulunduğu taktirde internete bağlanabilirken, 3G yada 4G destekli modellerde ise her alanda her yerde internete bağlanabilirsiniz. Bu yüzden çoğunlukla 3G ve 4G destekli modelleri tercih etmenizi öneririz.

:: Uygulama uyumuna dikkat edin

Tabletleri satın alırken kesinlikle uygulama uyumuna dikkat etmeniz gerekmektedir. Mesela genellikle küçük ekrana ve düşük çözünürlüğe sahip dokunmatik panelli tabletlerde birçok uygulama çalışamazken, tableti satına almadan önce test aşamasında uygulama mağazasını dolaşmanızı öneririz.

:: Depolama alanı ve harici hafıza arttırımı önemli

Tablet bilgisayarlardaki en önemli detaylardan birisi harici hafıza kartı yardımıyla dahili tabletin hafızasının arttırılabilmesi olarak karşımıza çıkarken, bu özelliğe önem vermiyorsanız da cihazının rahatça çalışabilmesi için yüksek hafızalı modelleri tercih etmelisiniz.

:: Tasarımına, inceliğine ve hafifliğine dikkat edin

Tablet bilgisayarınızı uzun süreli kullanmak istiyorsanız, şık bir tasarımının olması buna çok büyük etkendir. Tabletinizin ince ve hafif olması da onu rahat kullanmanız adına büyük önem taşırken, kesinlikle bu detayı da gözden geçirmemelisiniz.

Fifa 2012 Android APK +SD İndir

Çarpıcı grafikleri ve FIFA EA sports oyunlarının bugüne kadarki namı, oyunu oynamanız için oldukça iyi sebepler. FIFA 2012 gerçek takımlar ve gerçek oyuncular üzerinden tasarlanmış. 22 Resmi futbol ligi, 500 den fazla lisanslı takım ve gerçke 15.000 den fazla oyuncu FIFA 2012 android versiyonun içine şığdırılmış. Bu da muazzam bir emek var demek.


APK:   http://bc.vc/Vz3z5y

SD:  Part 1 : http://bc.vc/divil0

        Part 2:  http://bc.vc/0q5q8l




Kurulum;
İndirdiğiniz APKyi kurun ve sd dosyasını bu hedefe atıp başlatın.
/sdcard/Android/data/com.ea.game.fifa12_gen

Fıkrabaz Android İndir

5000'den fazla fıkra arşivi olan Fıkrabaz ile
* Fıkra okuyabilir.
* Beğendiklerinizi daha sonra (offline) okuyabilmek için kaydedebilir.
* Kaydettiğiniz fıkralar etiket verebilirsiniz.
Hobi olarak geliştirilmiş Türkçe (Turkish, Turkce) bir uygulamadır.
Fıkralar bir web servisten çekildiği için internet bağlantısına ihtiyac duyulur. Kaydedilen fıkralar offline durumda okunabilir.


Mobo Player Android İndir

Android işletim sistemine sahip cihazlar için en iyi video oynatıcılardan biri.

MoboPlayer, birçok video formatını sorunsuz şekilde çalıştırabilen oldukça başarılı ve popüler bir video oynatıcısı.

Çoklu ses ve altyazı seçenekleri gibi birçok özellik sunan bu uygulama, kendi codeclerini kullandığı için başka bir formattaki videoyu, dönüştürmeye gerek kalmadan oynatabiliyor.

SRT, SSA ve ASS gibi altyazı formatını destekleyen MoboPlayer ile HTTP ve RTSP protokollerinden yapılan video yayınlarını da izleyebiliyorsunuz. MoboPlayer neredeyse tüm Android cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.


Opera Mobile Android İndir

En popüler web tarayıcılarından biri olan Opera'nın Android versiyonu.

Piyasadaki, beklentileri karşılayan özelliklere sahip olan Opera, dahili açılır pencere engelleyici, sekmeli gezinti, dahili arama ve gelişmiş işlevlere sahip bir web tarayıcıdır.

Çığır açan e-posta yazılımı, haberci, IRC sohbet ve kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılayan özelleştirme yetenekleriyle dikkat çeken Opera birkaç fare tıklamasıyla özelleştirilebiliyor.


Winamp Android İndir

Android cihazınızdaki müzik dosyalarını yönetmek ve dinlemek için bu popüler uygulamayı kullanabilirsiniz.

Dünyanın en popüler medya oynatıcılarından Winamp, Android cihazınızdaki müzik dosyalarınızı yönetmek ve dinlemek için kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir uygulama.

Ayrıca bu uygulamayla Online radyo dinleyebilmeniz de mümkün.



10 Ocak 2013 Perşembe

GTA 3 -Grand Theft Auto III Android APK+SD DATA Hvga,Wgva,Qvga İndir

Bir çoğumuzun çocukluğundan beri oynadığı bu oyun artık android uyumlu cihazlarda.Pc sürümünün aynısını android için çıkmıştır.Market fiyatı hayla 4.99 dolar olan bu oyunu size ücretsiz sunuyoruz.Oyun 320x240 pixel ve yukarı her telefon için uygundur.Fakat 320x240 pixelli telefonlarda kasmalar yaşanabiliyor.İyi oyunlar..












Kurulum;
İndirdiğiniz APK dosyasını kurun fakat oyuna girmeyin.
İndirdiğiniz SD dosyasını Android/Data atınız.
Oyunu İnternet Bağlantısı olmadan çalıştırınız.
(Android 2.2+)


9 Ocak 2013 Çarşamba

Near Orbit Vanguard Alliance-N.O.V.A. 31.0.2 Apk + SD Android İndir

Oynarken heyecandan ellerinizi çok terletip oynama kabiliyetinizi düşürebilecek kalitede bir oyun.
Daha önceki iki sürümünden daha da gelişmiş olan bu versiyonu sizi oyun sonuna kadar sürükleyecektir..







APK: http://www23.zippyshare.com/v/49730551/file.html

SD: http://uploaded.net/file/g1md2avw


Kurulum;
1-İndirdiğiniz APK dosyasını kurun.
SD dosyası Android/obb konumuna atılacaktır.

Messenger yerini Skype’a bırakıyor

Microsoft, Messenger ile anlık mesajlaşma alanında lider firmalardan bir tanesi konumunda. Oldukça uzun zamandır tercih edilen servis yakında kapanıyor. Microsoft Messenger kullanıcılarına gönderdiği mail ile 15 Mart 2013 tarihinde bu servisin kapanacağını duyurdu.




Microsoft Messenger kapansa da kullanıcıları kaybetmek istemiyor ve bu kullanıcıların Skype‘a yönlendiriyor. Kullanıcılar Messenger‘a login oldukları kullanıcı adı ve şifreleri ile sorunsuzca Skype uygulamasına bağlanabilecekler.

Microsoft dünya genelinde 100 milyon‘dan daha fazla Messenger kullanıcısına sahip. Hatırlanacağı üzere Microsoft Mayıs 2011‘de Skype‘ı 8.5 milyar dolar gibi bir fiyata satın almıştı. Her ne kadar Messenger kapansa da sadece Çin’de kullanılmaya ve hizmet vermeye devam edecek.

Diğer taraftan Microsoft Messenger’ı Skype’a yükseltecek olan kullanıcıların, kontak listeleri Skype üzerinden erişilebilir olacak.

Ekleme: Hem Skype hem de Messenger hesabı bulunanlar iki hesabı birleştirme olanağına da sahip olacak.

7 Ocak 2013 Pazartesi

Modern Combat 3: Fallen Nation Android APK+SD indir


Market fiyatı 4,99 $ olan bu oyun GAMELOFT oyun şirketinin en iyi oyunudur.1.000.000 kişinin indirdiği bu oyun Bilgisayarınızdaki Cull Of Duty ile aynı amaç için kurulmuştur.




APK
      http://www30.zippyshare.com/v/92203665/file.html

SD 
http://bayfiles.com/file/qSvD/U4ZD80/com.gameloft.android.ANMP.GloftM3HM.rar

Kurulum;
1- MC3_byReyiz dosyasını rar dan çıkartın
2- Sd kartımızda Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM3HM/files şeklinde
dizinler açıyoruz ve ModernCombat3HD klasörünün içindeki 
ModernCombat3HD klasöründeki files klasörünün içindeki herşeyi
sd karta açtığımız files klasörüne atıyoruz.
3- Oyunun apk dosyasını yükleyoruz
4- Oyuna girdiğimizde bizden ufak boyutta bir dosya indirmemizi isteyebilir.
Oyuna girerken gameloft lisans sorunu sıkıntısı artık yok wifi olmadan oynayabiliyoruz .

Puffin Web Browser 2.3.6 Android İndir

Puffin Web Browser, uygulaması android işletim sistemine ve 2,2 üzeri sürümüne sahip kullanıcılar için yazılmış androidin en iyi web tarayıcısıdır. Uygulama android platformunda en hızlı çalışan web tarayıcısı olmasıyla dikkatleri çekmektedir. Uygulama tabletler ve mobil cihazlar için vazgeçilmicek bir web tarayıcı olup fiyatının da 2,99 dolar olmasıylada en çok indirilen tarayıcı olma özelliğini taşımaktadır. Uygulamanın bazı olumsuz yanlarıda bulunmaktadır, yazılımda video dosyaları bazen açılmıyor olması ve flash desteğinin olmaması uygulamanın belkide tek eksi yönüdür.







Dosya;


Kurulum;
İndirdiğiniz dosyayı kurun ve çalıştırın.

6 Ocak 2013 Pazar

Samsung Galaxy S IV görseli mi ortaya çıktı?

Akıllı telefon segmentinin lider ismi Samsung son dönemde sunduğu amiral gemisi Galaxy S III ile yüksek satış rakamlarına ulaşırken, firmanın sonra ki amiral gemisi hakkında iddialar, spekülasyonlar ortaya çıkmaya devam ediyor. 2013 içerisinde, yüksek bir olasılıkla yaz aylarında satışa sunulması beklenen yeni model merakla bekleniyor.






Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S IV‘ün nasıl bir tasarım vedonanım ile geleceği henüz firma tarafından belirtilmese de internette bir çok iddia yer almakta. Bunlara bakacak olursak eğer 4.99″ büyüklüğünde ve 1080p Full HD çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile gelmesi beklenen yeni amiral gemisi 2GB sistem belleği içerecek.
Yonga seti olarak ise 2Ghz saat hızında çalışan ve dört çekirdekli Cortex-A15 tabanlı işlemci içeren Exynos 5 Quad ile gelecek. Grafik işlem birimi ise Mali-T658 olacak. Arka yüzünde 13MP, ön yüzünde de 2MP kamerabulunduracak. İşletim sistemi olarak da Google Android 4.2.1 Jelly Beanile sunulacak.
Samsung Galaxy S IV ile ilgili bir de görsel geldi. Ortaya çıkan görsel,Galaxy Note III‘e benzer tasarıma sahipken, “Home” tuşu olmaması dikkat ekiyor.
Siz ne dersiniz yeni amiral gemisi böyle bir tasarımla gelebilir mi?



Mythic Diggers APK Android İndir


Çok güzel bir oyun.Market fiyatı 1.13 Dolar.


APK:


Kurulum;
İndirdiğiniz APK dosyasını kurun ve oyuna başlayın.

1 Ocak 2013 Salı

Samsung Galaxy S3 İnceleme (Video)







Akıllı bekleme
Yenilikçi Akıllı Bekleme özelliği sayesinde Samsung GALAXY S III, e-kitap okuduğunuzu veya internette gezindiğinizi otomatik olarak algılar . Ön kamera göz hareketlerinizi takip ederek ekranın kararmasını önler.


S Beam
Yakınınızdaki arkadaşlarınızla içerik paylaşmak artık daha kolay, hızlı ve eğlenceli. NFC ve Wi-Fi Direct teknolojilerini bir arada kullanan S Beam özelliği ile müzik, video, resim ve kişi profillerini paylaşabilirsiniz. Bunun için için tek yapmanız gereken telefonunuzu başka bir Galaxy S III’e yakınlaştırmak.

Transfer Zamanları (yaklaşık sürelerdir)
- 1 MP3 müzik dosyası (5 MB) : 1 sn
- 1 HD film (1 GB) : 3 dk

En iyi fotoğraf
Sıfır Deklanşör Gecikmesi özelliğine sahip Akıllı Kamerası sayesinde, anı kaçırmadan fotoğraf çekerken, En İyi Fotoğraf özelliği ile grup halinde çekilen 8 fotoğraf arasından en iyisini seçebilirsiniz

Direkt arama
Samsung GALAXY S III konuşmak istediğiniz zamanı bile bilir. Direkt Arama sayesinde biriyle mesajlaşırken onu aramak istediğinizde tek yapmanız gereken telefonu kulağınıza götürmek. Direkt Arama özelliği numarayı sizin için çevirir.

Akıllı uyarı
Telefonunuzu elinize aldığınızda, siz yokken olan bitenleri söylemesi nasıl olurdu? Samsung GALAXY S III ne zaman geri döndüğünüzü
bilir , cevapsız çağrılar veyeni mesajlarla ilgili sizi bilgilendirmek için kısa bir titreşimle uyarır.

Pop up play
Samsung GALAXY S III’ün 4,8 inçlik Super AMOLED ekranında eş zamanlı işler yapmak çok kolay ve eğlenceli. Pop Up Play özelliği ve güçlü Dört Çekirdekli İşlemci sayesinde, bir pencerede e-posta gönderirken ya da internette gezinirken, aynı anda, diğer pencerede HD video izleyebilirsiniz.

Arkadaş fotoğraf paylaşımı
Fotoğraflarınızı yönetmek ve paylaşmak bundan daha kolay olamazdı. Telefonunuz, yönlendirme amacıyla grup profillerinizi kullanarak, kişilerin yüzlerini tanır ve bunları sizin için birbiriyle ilişkilendirir. Artık, herkesle anında paylaşım bir dokunuş uzağınızda.

AllShare Cast
Telefonunuzun ekranındaki video veya diğer görüntüleri büyük bir ekrana yansıtmak mükemmel olmaz mıydı? Artık, bu mümkün. AllShare Cast ile telefonunuzdaki videoyu yakınınızdaki bir televizyonun geniş ekranında izleyebilir ve hatta oyun oynamak için telefonunuzu kumanda olarak kullanabilirsiniz. Kablo yok, karışıklık hiç yok!

Not: AllShare Cast özelliğini desteklemeyen TVlerde, AllShare Cast aksesuarı gerekebilir.

AllShare Play
Artık, Samsung Galaxy SIII, dizüstü bilgisayar, tablet ve TV’leriniz birbirine çok daha yakın. Evdeki bilgisayarınızda bulunan bir filmi akıllı telefonunuzdan mı izlemek istiyorsunuz? AllShare Play ile bilgisayarınıza kablosuz (uzaktan) bağlanarak film yada diğer içeriklerinize anında erişebilirsiniz.

Sosyal etiket
Fotoğraflarınızı yönetmek ve paylaşmak artık çok kolay. Telefonunuzun rehberini Facebook hesabınızla senkronize ederseniz veya arkadaşınızı telefonunuzda bir kez tanımlarsanız, fotoğraflarını çektiğinizde arkadaşlarınız otomatik olarak tanınır ve etiketlenir. Daha sonra, resim üzerinde etikete tıklayarak o kişiye e-posta veya mesaj gönderebilir ve Facebook üzerinden vakit kaybetmeden iletişime geçebilirsiniz.

Tasarım
Galaxy S III, sahip olabileceğiniz en iyi akıllı telefon. Doğal ve odak noktasına insanı koyan bir mobil deneyim sunarak, olağanüstü bir hayat yaşamanızı sağlayacak yeni ufuklar açıyor, hayatı kolaylaştırıyor. İnce ve yuvarlak tasarımıyla en iyi ergonomik formu sunuyor. Samsung GALAXY S III’ün minimal ve doğal tasarımı, cihazın yumuşak ve özgür çizgileriyle yansıtıldı. İnsan odaklı formu ve üstün ergonomisi sayesinde hem çok kullanışlı, hem de konforlu bir deneyim sunuyor.

4,8” HD Super AMOLED
Samsung Galaxy S III’ün 4,8 inç HD Super AMOLED ekranında şimdiye dek hiç tanık olmadığınız bir görüntü kalitesi ile karşılaşacaksınız.
16 : 9 oran ve 1 280 X 720 (HD) çözünürlüğe sahip ekranı sayesinde filmler, resimler ve internet sayfaları mobil ortamda hiç olmadığı kadar keyifli.
Samsung Galaxy S III, çizilmeye karşı dayanıklı ve enerji tasarrufu sağlayan yeni Corning® Gorilla® Glass 2 ekrana sahiptir. Corning® Gorilla® Glass 2 normal Gorilla® Glass ekranlara göre daha sağlam ve daha incedir.

S Voice
Telefonunuzun size cevap vermesine ne dersiniz? S Voice özelliği sayesinde Samsung GALAXY S III’ ünüzü sesinizle kumanda edin. Sadece bir komutla hava durumunu öğrenebilir, resim çekebilir, müzik dinleyebilir, rehberinizden numara bulabilir ya da isterseniz size en yakın pizzacının adresine ulaşabilirsiniz.

Dil Desteği: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca,İspanyolca, Latin
İspanyolcası, Korece
Uyumlu ülkeler farklılık gösterebilir.





Galaxy Note II satışları Güney Kore’de 1 milyon adeti geçti





Akıllı telefon segmentinde en başarılı şirket olarak karşımıza çıkan Samsung, her geçen çeyrek dönemsel sonuçları ile rekor kar ve gelir rakamları açıklamayı ihmal etmiyor. Firma akıllı telefon segmentinde sunduğu bir çok modelle karşılık iki akıllı telefon modeli oldukça ilgi çekmişti.




Samsung‘un amiral gemisi Galaxy S III ve büyük ekranlı akıllı telefonu Galaxy Note II,  satış rakamları ile de gördükleri ilgiyi kanıtlıyor. Samsung geçtiğimiz sene sonunda akıllı telefonlarda görmediğimiz bir ekran büyüklüğü olan 5.5″ ekrana sahip Galaxy Note ile tüm dikkatleri çekmişti.

Samsung, Galaxy Note‘un başarısı sonrasında geçtiğimiz Ağustos ayında halefi Galaxy Note II‘yi resmi olarak tanıtarak, kısa sürede de satışa sunmuştu. Galaxy Note II satış rakamları hakkında bilgiler de gelmeye devam ediyor. MK News‘dan gelen bilgilere göre çıkışının üzerinden yaklaşık 90 gün geçen Galaxy Note II, Samsung‘un ana vatanı Güney Kore‘de 1 milyon adetten daha fazla satış rakamına ulaşmış durumda.

Firmanın amacı gelecek ay dünya genelinde toplamda 10 milyon adet satış rakamına ulaşmak. Bakalım bu hedefine ulaşabilecek mi?

maxicep.com

Noel günü 17 milyon iOS ve Android Cihazı Aktive Edildi.





Akıllı telefon ve tablet segmentinde ki satışlar son dönemde ivmelenerek artmaya devam ediyor. Özellikle tatil sezonlarında akıllı telefon ve tablet üreticileri uyguladıkları indirim ve kampanyalarla, teknoloji meraklılarını kendilerine çekmenin çabası içerisindeler.



Bir kaç gün önce kutlanan Noel gününde, alışveriş olarak da yoğun bir gün yaşandı. Çoğunlukla insanlar sevdiklerine teknoloji ürünlerini Noel gününde vermeyi uygun gördüler. Bu teknoloji ürünleri arasında başı da akıllı telefon ve tabletler çekiyor.

Noel günü ile gelen bilgiye göre bu tarihte aktive edilen toplam iOS ve Android cihaz sayısı 17.4 milyon adet olarak belirlenmiş. Bu rakam Aralık 1-20 tarihleri arasında ki günlük ortalama 4 milyon iOS ve Android cihaz karşılık %330‘luk bir artış anlamına geliyor.

Oranlarına baktığımızda 25 Aralık tarihinde aktive edilen iOS ve Android cihazların %51‘lik kısmı tablet olurken, %49‘luk kısmı da akıllı telefon olmuş. Bu da, hediye olarak tabletin en cezbedici cihaz olduğunu görüyoruz. Diğer taraftan 25 Aralık tarihinde indirilen iOS ve Android uygulama sayısı da 328 milyon adet olarak belirtilmiş.

maxicep.com

Galaxy Note II’nin iki yeni rengi göründü




Samsung‘un geçtiğimiz dönemde dikkat çeken akıllı telefon modellerinden bir tanesi  Galaxy Note II olmuştu. 5.3″ ekranı ile büyük ekranlı akıllı telefon isteyen kullanıcıların ilk tercihi olan Galaxy Note sonrasında Samsung, ekranı biraz daha büyüterek 5.5″ ekrana sahip olan halefi Galaxy Note II‘yi satışa sunmuştu.




Samsung, ilk başta akıllı telefon modellerinde az sayı da renk seçeneği sunarken, daha sonra pazarlama taktiği ile daha farklı renk seçenekleri de sunuyor. Samsung Galaxy Note II için de aynı taktiği kullanıyor ve yeni akıllı telefonun için yeni renk seçeneklerini sunmaya hazırlanıyor.

Samsung Galaxy Note II’nin iki yeni rengi daha göründü. Siyah renginden sonra Galaxy Note II şimdi de kırmızı ve kahverengi olarak gelmeye hazırlanıyor. Rengi dışında teknik özelliklerinin diğer modellerle de aynı olması bekleniyor.

Güney Kore‘de 1 milyon adet rakamını deviren Galaxy Note II’nin gelecek ay dünya geneli satışlarının da 10 milyon adet rakamını aşması bekleniyor.



maxicep.com

Dr.Web Andti-Virüs Programı Android İndir




Market Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drweb.pro.market





APK:

TubeMate Youtube Video İndirici Android İndir



TubeMate Youtube sitesindeki istediğiniz videoyu indirmenizi sağlıyan program.





Kurulum

İndirdiğiniz apk dosyasını telefonunza kurup başlatabilirsiniz.






Asphalt 7: Heat Android APK+SD İndir



Gameloft kategori oyunlarından birisi olan Asphalt 7:Heat iPhone cihazlarda 47 ülkede, iPad cihazlarda 57 ülkede App Store aracılığıyla ödemeli oyunlar arasında 1. sıraya oturmuştu.  Dünya genelinde oyunculardan alınan geridönüşler 4.5 ile 5.5 arasını değerleri göstermekte. Geçtiğimiz dakikalarda Google Play Store'da 0.99 dolar gibi düşük bir rakamla satışa sunulan yeni oyunun şimdiden binlerce oyun sever tarafından indirilmesi bekleniyor.

Asphalt 7: Heat adrenalin yüklü, dünyanın farklı noktalarında sınırsızca yarışma fırsatı sunan oyun, Londra’dan Rio de Janerio’ya, Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, BMW ve Audi gibi 60 prestijli markanın yeraldığı bir içerikle oyuncularda bağımlılık yaratmaya başladı.




Yenilikeler:
 - Drift and jump with the 2013 Hyundai Veloster Turbo.
 - Enjoy the performance of the 2013 Hyundai Genesis Coupe.
 - Customize your controls in the Options menu.
 - General bug fixes and technical optimizations.









APK

DATA

Kurulum;
1-Oyunu indirin
2-Sd dosyasını Android/Obb içine atın sonra apk yi kurup oyuna başlayın.