Subscribe:

Ads 468x60px

etiket

29 Ekim 2012 Pazartesi

Need For Speed Shift v1.0.73 APK İndir

SD Files: Android/Data
APK
Rar şifresi: glaxyandroid.blogspot.com

21 Ekim 2012 Pazar

Rayman Jungle Run v1.8

Rayman Jungle Run v1.8
Rayman Jungle Run v1.8

Rayman Jungle Run v1.8



1)Apk yüklenir

2)İndirilen com.pastagames.ro1mobile_50650b28179b1.gpk dosyası 7-zip ile ayrıştırın içinedkicom.pastagames.ro1mobile dosyasını Sdcard/data konumuna kopyaayın.


3)Oyunu çalıştırın.


20 Ekim 2012 Cumartesi

Ben 10 Xenodrome v1.0.7 Android İndir



Yepyeni bir oyunla karşınızdayız! Sonunda beklenen BEN 10 oyunu android için çıktı.Oyunumuz Ben 10 çizgi film karekterini anlatmaktadır.Bütün Android 2.2 ve üzeri işteletim sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır.


Ben 10 Xenodrome v1.0.7

Ben 10 Xenodrome v1.0.7

Ben 10 Xenodrome v1.0.7

APK;

Kurulum;
APK dosyamızı kurup oyunumuza girebiliriz.

19 Ekim 2012 Cuma

The Amazing Spider-Man HD v1.1.4 (Offline) Android İndir


APK;


SD;



Kurulum;
Oyunu ilk açtığınızda lisans kontrolü için internet bağlantısı istemektedir. Bu aşamayı hallederseniz, daha sonraki girişlerde offline olarak girebilirsiniz.Oyun ilk başta kapanmaya zorla hatası verirse ya da herhangi bir terstlik olursa çıkın ve yeniden girmeyi deneyin.

glaxyandroid

The Dark Knight Rises v1.1.1 (Offline) Android İndir




APK;
SD;






Kurulum; SD data'yı obb konumuna attıktan sonra ilk kez girerken cihazı uçak moduna alın ve wifiyi açın. Oyunu ilk açtığınızda lisans kontrolü için internet bağlantısı istemektedir. Bu aşamayı hallederseniz, daha sonraki girişlerde offline olarak girebilirsiniz ve ayrıca uçak moduna da almanıza gerek yoktur. Oyun ilk başta kapanmaya zorla hatası verirse ya da herhangi bir terstlik olursa çıkın ve yeniden girmeyi deneyin.





17 Ekim 2012 Çarşamba

Dude Perfect QVGA,HVGA,WVGA APK Android İndir


Oyunda topları basket potasına sokmaya çalışıyoruz.Oyun AngryBirds rakip bir oyun.
Diğer oyunlarda farklı olarak ise oyunun oynayacağınız yeri kendinizin dizayn ettiğiniz bu oyun size sınırsız eğlence vaat ediyor.QVGA,HVGA,WVGA  ekranlarda sorunsuz çalışmıştır.


APK;

Rar Şifresi : glaxyandroid


[Video] Galaxy S III-iPhone 5 Blender Testiyle Mutfakta Kapıştı

iPhone-5-vs-Galaxy-S3-angle-left-side-by-side Teknoloji dünyasının zıt kardeşleri Samsung ve Apple’ı mobil platformunda yaşanan rekabetin yanı sıra mahkeme salonlarında sıklıkla görüyoruz. Fazlasıyla rekabetçi bir ortamın oluşturulduğu sektörde şirketler oldukça agresif bir mücadelenin içerisinde. Gerek reklamlar ve gerek yönetici ağzından sık sık laf atmaların da yaşandığı rekabette kimi zaman telefonların çeşitli testlerden geçirildiğine de şahit oluyoruz. Bu defa karşımıza çıkan test ise tamamen çılgınlık denecek cinsten.
Blender testi ! Evet, yanlış duymadınız daha önce inanılmaz testlere tabi tutulan ve Galaxy S III ve iPhone 5 için akıllara durgunluk veren bir test Youtube kanalıyla yayınlandı. Her ne kadar şirket kendisine ait blender ürününü tanıtıyor olsa da reklam filminde karşımıza çıkan bu durum bir test olarakta değerlendirilebilir. Şu an oluşan koşullarda zaten bundan daha iyi reklam da yapılamazdı. Telefonlar açık bir konumda blendere konuluyor ve sonrasında büyük kapışma başlıyor. Tabi test sonucunda her iki telefonda kül halini alıyor.


androidtürkiye.net alıntıdır.

16 Ekim 2012 Salı

Block Story Armv6 İndir







APK;


Kurulum;

Apk dosyamızı kurduktan sonra oyunumuza girip oynıyabilirsiniz.


Rar Şifresi: glaxyandroid

ESET Mobile Security RC v1.0.189 Android İndir



İndir;

Rar şifresi: glaxyandroid

Bitdefender Mobile Security v1.1.320 Android İndir


İndir;


Rar şifresi: glaxyandroid

Avast! Mobile Security v1.0.1282 Android İndir

İndir;
Rar Şifresi: glaxyandroid


Real Football 2013 Android İndir APK+SD

Kurulum;
Apk ve sd dosyamızı indirdikten sonra  sd dosyamızı 'sd kartımızdaki gameloft klosörünün içine atalım ve apkyi kurduktan sonra oyunumuza girelim.

APK;


SD;
SD Alternatif;
Wifi ile indirmek isteyen arkadaşlarımız için;
iyi oyunlar...

Android 4.2 ile İkinci Hızlı Ayarlar Paneli Karşımıza Çıkacak!

Android-4.2 (1)


Son zamanlarda Android dünyasında kapalı kapılar ardında önemli gelişmelerin yaşandığı ve bu gelişmelerin kısa süre içerisinde kullanıcılara sunulacağı noktasında oluşan iddialar fazlasıyla artmaya başladı. Birden fazla Nexus modeliyle başlayan süreç an itibariyle Android 4.2 üzerinde de yoğunlaşmaya başladı. Bilindiği üzere ekim sonunda LG Nexus’un (Nexus4) tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Test aşamasında sızdırılan tüm görseller incelediğinde Android sürümünün 4.1.2 Jelly BeanMR1 olduğu görülüyor.
Son bölüme eklenen MR1′in henüz ne olduğu netlik kazanmış değil. Ancak son günlerde sıcaklığı koruyan ve hakkında gittikçe somut verilerde elde edilmeye başlanan Android 4.2’nin yeni Nexus’ta yer alacağı konuşuluyor. Google tablet dünyasına Nexus 7 ile merhaba dedi ve devamında yeni sürümlerinin de oluşturulacak olmasıyla bu platformda önemli bir yer edinmek istiyor. Akıllı telefon dünyasında kendi markasını taşıyan telefonlarla daha iddialı bir konumda yer almak isteyen arama motorunun bu anlamda yeni Nexus sertifikası hazırlayacağı ve kısa süre içerisinde bu duyurusunu resmileştireceği belirtiliyor. Kısaca bahsetmek gerekirse üreticiler oluşturdukları telefonları Google’ın istediği şartlara uygun olarak üretmesi gerekecek. Bu anlamda cihazda konumlandırılacak olan donanımın önümüzdeki süreçte de devam edecek bazı yeni güncellemeleri de rahat bir şekilde çalıştırabilecek bir yapıya uygun olmalıdır. Şu an için Nexus telefonlarda donanım seçiminde üreticilere müdahale eden Google, oluşturduğu yeni sistemde de bu anlayışını devam ettirecek ve yazılım desteğini yine kendisi sunacak. Şatların oluşturulması durumunda her üretici adı Nexus olmasa bile Nexus sertifikası içerisinde yer alacak modeller üretebilecek. Yazının ilk bölümlerinde de bahsettiğimiz gibi yine 2012 bitmeden Android dünyasında önemli bir yenilik beklenmekte. Jelly Bean’nin devamı niteliğinde mi yoksa yeni bir sürüm mü olacağı noktasında henüz netlik kazanmayan Androd 4.2 için çeşitli iddialar gündemden düşmüyor. Jelly Bean ile sistem için önemli bir eşiğin atlandığı görülüyor. Yeni sistemi bir adım daha ileri götürecek güncellemenin en önemli yeniliği ise güncelleme noktasında yaşanan sorunları büyük ölçüde ortadan kaldırmasıdır. Customization Center ile üreticiler kendi arabirimlerini ve diğer uygulamalarını Android’in saf haline daha kolay ve kısa süre içerisinde entegre edebilecek. Bilindiği gibi güncellemelerin üreticiler tarafından bu denli gecikmesine sebep olarak bu entegre işlemlerinin uzun sürmesi ve zorluğu gösteriliyor. Ayrıca Jelly Bean ile sistem üzerinde sağlanan hız ve stabilliğin yanında bazı iyileştirmeler de Android 4.2 ile karşımıza çıkacak. Play Store’da yapılacak bir dizi yenilik ve yeni bir video oynatıcısı da sunulacak yenilikler arasında sayılıyor. Yukarıda bahsettiğimiz radikal yeniliklerin yanında uygulama ve arabirimde de yenilikler karşımıza çıkacak. Bu anlamda ilk olarak Gmail uygulamasında maillerinin sağa ve sola kaydırılarak silinmesine olanak sağlanıyor. Ayrıca parmak hareketleri ile mailler üzerinde zoom hareketi yapılabiliyor.
androidtürkiye.net alıntıdır.

Galaxy Wonder Duvar Kağıtları Hd



Duvar Kağıtı Paket İndir;

Rar şifresi: glaxyandroid